Shakira.fi

Suomenkielinen Shakira-sivusto

Shakira lanseerasi uuden hajuveden

Näyttää siltä, että Shakira jatkaa uuden aluevaltauksen valloittamista, nimittäin hajuvesimarkkinoiden. Joulun alla tähden nimikkohajuvesi S by Shakira oli ahkerassa myynnissä ja nyt kolumbialaistähti on lanseerannut markkinoille uuden tuoksunsa Elixir by Shakira

Shakira halusi luoda naisellisen tuoksun, jossa on itämaista mystiikkaa. Tämä näkyy niin pullon ja pakkauksen designissa, kuin myös itse hajuveden raaka-aineissa. Tuoksussa on nimittäin käytetty varsin eksoottisia raaka-aineita, muun muassa freesiaa, valkopippuria, meripihkaa ja aprikoosia. Melkoinen eliksiiri etten sanoisi!

Hajuvesi on tällä hetkellä saatavilla vain Espanjassa, tulossa pian saataville maailmanlaajuisesti! Http://essay-uk.online/buy-essay/

Artikkelia on kommentoitu yhden kerran