Shakira.fi

Suomenkielinen Shakira-sivusto

Shakira uuden musiikkivideon kuvauksissa Lissabonissa

Viimeisempien tietojen mukaan Shakira on bongattu Lissabonissa kuvaamassa videoa pian julkaistavalle sinkulleen. Videon ohjaajaksi on valikoitunut Anthony Mandler. Videota kuvaattiin ainaakin kolmessa eri lokaatiossa: Eduardo VII puistossa, Picoas kadulla, sekä paikassa Pavilhão de Portugal eli Portugaalin paviljoonissa.

Puisto kohtauksessa kaunotar juoksi puistopensaiden läpi yllään mustalaishenkinen mekko ja gladiaattori sandaalit. Katu kohtauksessa oli puolestaan karnevaalihenkeä. Paikalla oli brasilialaistyylisiä sambatanssijoita sekä tavallisia ihmisiä. Paviljonin kohtauksesta ei tiedetä vielä paljon sillä se oli suljettu kohtaus, mutta sen verran mainittaakoon, että tässäkin kohtauksessa on mukana tanssijoita.

Tietojemme mukaan sinkku, johon video kuvataan on elektronisia vaikutteita omaava tanssikappale, josta tehdään sekä espanjankielinen, että englanninkielinen versio.

Kommentointi on suljettu

11. heinäkuuta 2012