Shakira.fi

Suomenkielinen Shakira-sivusto

Shakira The Voicen tuomaristoon!

Suomessakin pyörivä kykyjenetsintäkilpailu The Voice starttasi kolmannen kautensa Yhdysvalloissa viime viikolla. Vaikka kausi on vasta aluillaan Shakiran tiimi on vahvistanut kolumbialaistähden liittyvän tuomaristoon seuraavalla kaudella. Shakira ja R&B-tähti Usher korvaavat ensi keväänä Christina Aguileran ja Cee Lon Greenin, alkuperäiset tuomarit Maroon 5:n laulaja Adam Levine ja kantrilaulaja Blake Shelton jatkavat sarjassa.

Vakituisesti pestistä ei kuitenkaan ole kyse, sillä Christina ja Cee Lon ovat ilmoittaneet NBC:n virallisessa tiedotteessa halukkuudestaan jatkaa sarjassa mahdollisella viidennellä tuotantokaudella.

The Voicen neljäs kausi alkaa ensi vuoden helmikuussa.

Kommentointi on suljettu

18. syyskuuta 2012