Shakira.fi

Suomenkielinen Shakira-sivusto

Shakira esittää jälleen jalkapallon MM-kisojen tunnuskappaleen

 Shakira on saanut jälleen kunnian tehdä jalkapallon MM-kisojen virallisen kappaleen. Tämä on jo toinen kerta kun kolumbialaisartistille suodaan tämä kunnia. Vuonna 2010 Waka Waka villitsi Etelä-Afrikan kisojen virallisena kappaleena. Tällä kertaa kappale, joka villitsee Brasilian MM-kisoissa, on nimeltään Dare (La la la). Dare on niittänyt jo paljon suosiota, sillä kappale kuullaan myös Aktivian mainoskampanjassa . Dare löytyy Shakiran uudelta nimikkoalbumilta.

Shakira kertoo haastattelussa kappaleesta seuraavaa: ”Kyseessä on nopeatempoinen Brasilialaishenkinen biisi, jonka sanoitukset ovat hyvin henkilökohtaisia.. Olen tehnyt MM-kisoja varten kappaleesta oman version.”

 Shakira on tunnetusti jalkapallon ystävä ja hänet on bongattu useasti jalkapallopelien katsomoista. Shakiran jalkapalloilijapoikaystävä Gerard Pique pelaa Brasilian MM-kisoissa Espanjan paidassa . Kysymys kuuluukin, kannataako Shakira kisoissa kotimaataan Kolumbiaa vai Espanjaa?

 

Kommentointi on suljettu

26. maaliskuuta 2014